viernes, enero 30

" PERICO " QUE VUELA . . . A LA CAZUELA ! ! !



Barça 3 - "Pericolandia" 2 .... i ja estem a semi-finals de la Copa del Rey.
¿ Cóm ens hem pogut deixar fotre dos gols per aquesta colla d’arreplegats i, per primer cop aquesta temporada, acabar demanant l’hora ?. No sé si ho sabeu, jo no soc precisament un “víctorvaldés-adicte” però... que no sens esconyi perquè si hem de tirar d’en Pinto anem ben arreglats !!! (quin segon gol que s’ha empassat el paio).

Però, tranquils, que ja estem a semis... a jugar contra el Mallorca el proper dimecres, i la tornada a Palma... d’aquí un mes !!!. I la noticia del dia es que el València ha estat eliminat pel Sevilla (que jugarà l’altra semi amb el Atlètic de Bilbao) que no deixa de ser un consol, perquè la final d’aquest any es juga a... València, i així no podran aprofitar-se del factor camp (un camp no pro-culè, precisament).

Com que tenia poc temps aquesta tarda -el partir era a les 21,30- he anat al Club a fer els ja habituals 11 quilòmetres en bici, seguit d’una sèrie d’abdominals i els corresponents estiraments.

Apa, bona nit, que es tard...

"...de aldea en aldea el viento le lleva siguiendo el sendero. Su patria es el mundo. Como un vagabundo va el titiritero. Viene de muy lejos cruzando los viejos caminos de piedra. Es de aquella raza que, de plaza en plaza, nos canta su pena... siempre risueño, canta sus sueños y sus miserias". (JMS-El titiritero, 1969).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario