miércoles, mayo 6

de FUENTEALBILLA A ROMA... PASSANT PER LONDRES !!!




Són les 11 del vespre… i les cames encara em tremolen.

HEM PASSAT L’ELIMINATÒRIA.
I ho hem fet seguint les premonicions de la “sentència d’en Txabi”, tal i com jo li deia a tothom al Club quan em preguntaven:
- què, Txabi, què farem avui?

- Empatarem a 1, amb un gol de “lo nen” (Bojan) al últim minut, per patir com mai, però perquè així s’assaboreix molt millor...

He errat en el nom del jugador que ha marcat (per cert, quin golás de LoPutoGusiluz !!!), però no en el desenllaç final. En el delirant, desenfrenat i emocionant desenllaç final de partit.

Partit no gaire lluït, sí, però en el que el Barça no ha renunciat mai al seu estil. Perquè cap equip està preparat pel golás que ens ha fotut l’Essien. I després, el que s’esperava: tot el Chelsea enrere (cobard) atent al seu possible contraatac letal. I, per acabar d’arreglar-ho, la lipotímia del Anelka (el que s’aprèn jugant al Madrid !!!) l’expulsió de l’Abidal.. i aquí ha començat l’èpica del futbol; i, al final, moooolt al final, el futbol ha fet justícia, premiant a l’equip que -en els dos partits- s’ha dedicat a jugar al futbol i a buscar la victòria (els dels Chelsea diran que si hi ha hagut tres penals, que si patatín, que si patatán... però això ja no hi ha qui ho mogui).

Després d’un partit així, sí que em crec que la guanyarem, que tornarem a guanyar la Champions, encara que enfront tinguem al Manchester United i el seu “simpatiquíssim” Cristianito Ronaldo (tros de jugador, per altra banda).

Per cert, us heu fixat que hi ha una línea, gaire be perfectament recta, des de Londres (Wembley, 1992), passant per París (Stade de France, 2006) i acabant a Roma, (2009) ?.

Què vol dir això: doncs que estàvem predestinats a acabar jugant la final a Roma.

Apa... a gaudir-ho !!!
Per cert, he arribat a temps al Club (abans de començar el partit) per poder fer "unes carreretes" a la cinta a molt bon ritme: 3 quilòmetres a velocitat 12 i el darrer quilòmetre "sprintant" a velocitat 14 (total, 4 quilòmetres -a una mitja de 4'49-'' en 19'15''... pas mal !, que dirien els francesos...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario