lunes, julio 5

THE DAY AFTER...


Durant tot el dia m'he estat penedint d'haver fet ahir un “MAQUI” en lloc d'un “MAQUINISTA”, la veritat. Pensat ara, en fred, no sé ben bé perquè ho vaig fer (calor apart, que no és raó suficient).
I si ahir va haver-hi cursa, avui tocava... “jornada de recuperació activa”. Així que m'he pujat a la bici per a fer “la sèrie” i després exercicis de reforçament de braços, una llarga sessió d'estiraments i una llaaaarga i molt necessària dutxa.
En Marco no pot anar a córrer la Marató de Berlín. Li han diagnosticat una dolorosa i emprenyadora pubàlgia; així doncs, pel que sembla només correrem a la Marató de Berlín l'Alberto (que la farà sencera) i jo... que encara no sé segur què faré, ja que m'estic començant a plantejar -encara que no seriosament de moment- el fer la primera mitja part -mitja marató- per aconseguir fer un temps de 1 hora 45 minuts... i després de creuar l'indicador de Mitja Marató “deixar-me anar” tot xino-xano fins a meta els altres 21 quilometres i 92 metres que encara quedaran, per poder acabar-la (viu) en 4:30 / 4:45. Si finalment no ho faig així, m'incorporaré a la cursa per sota de l'arc que marqui el punt exacte de la Mitja Marató i des d'allà i fins a meta, per poder creuar per sota de la Porta de Brandemburgo. Quin moment !!!.

Avui he acabat tancant una proposta de serveis per a un client “d'aquelles que fa molt de goig”, quelcom totalment impensable “con la que està cayendo...”.
.

2 comentarios:

  1. Ho veus! Això de deixar les coses a mitges és lleig, lleig, i després et fa sentir malament ...

    Abans d'arrencar vas dir-me que si feies un 49 o més faries un CorteInglés de penitència. I se t'escapa la força xerrrant, home! ;P

    En quan a Berlín ... jo vaig fer una marató sense una preparació massa completa. Si t'ho prens com dius és una opció, però cal ser realista i no passar-se, que de vegades en cursa un s'anima i passa el que passa. No decideixis en calent.

    ResponderEliminar
  2. Està clar: al 2011, altra cop "castigat" a fer La Cursa de El Corte Inglés (puajj !!).
    Lo de Berlín "marató sencera" m'ho estic pensant... no gaire encara, la veritat (però "em tenta" el fer-ho); dependrà de molts factors, suposo. Ja veurem !.

    ResponderEliminar