miércoles, abril 4

Teòricament…



... avui m’havia programat “descans”, per poder fer demà dijous una tirada llarga; però no. Me n’he anat al club a córrer una mica; a la poca estona de trotar sobre la cinta (portava fets només 2,5 quilòmetres) tenia tantes ganes de seguir corrent com de tirar-me des de dalt d’un edifici. Així que no és estrany que quan Mercedes m’ha dit:
- jugamos un rato ?, he parat la cinta i ens en hem anat a fer unes partides de soft-ràquet. Bé; les quatre primeres partides han estat per a mi i, a la cinquena, he comprovat en pròpia pell aquella expressió periodístique: “desaparèixer del partit”. Ha estat arribar, crec recordar, al 4-9 en contra com “desaparèixer del partit”; era com estar en un altra lloc, amb els peus clavat al parquet, veient la bola passar ben a prop i no tenir esma d’arribar-hi. El que deia, he desaparegut del partit (al mateix temps que, a la mitja hora de començar, ha desaparegut la llum quan ja anàvem 7-13)... però hem aconseguit acabar aquesta cinquena partida en un, crec, 9-15.

Tornant a fer plans, que compliré con mi rigurosidad habitual, demà no faré res –tret de que Marta vulgui sortir a caminar una estona per Collserola- divendres tampoc, i dissabte repetiré “entrenament Nike” a la Ciutadella; la foto és una visió general de part de la gentada que ens hi varem aplegar dissabte passat; diuen que uns 400, però ja se sap, passa com en las "manis": a Nike diuen que prop de 400, i la Guardia Urbana ni se sabe...).
(C.Q.  365  37-207-158)

No hay comentarios:

Publicar un comentario