miércoles, diciembre 26

En Mas i en Rajoy…



… no son el únics que saben fer retallades: a la San Silvestre de El Masnou d'avui, la més antiga de Catalunya, he aconseguit retallar 5 segons al crono de la “Sansi” de Viladecans de fa 3 dies, i l’he aturat en    
 2 3 : 5 0 
encara que això vol dir a una mitja de 4:53, gaire bé la mateixa que diumenge passat (corrent avui un segon més ràpid -de mitja- per quilòmetre, només un).
Però està bé això de “córrer com els gats” (esgarrapant temps, vull dir); i el millor de tot és que m’he trobat molt bé (tot i que abans de començar, i ara mateix, la fascia plantar m’està fotent un mal de collons, però -casual i sortosament- continua sense emprenyar-me per córrer).
Com a cursa “veterana” que és, el “ambientasso” que hi havia avui era dels bons. Inicialment, estaven previstes “quatre gotes” a l’hora de començar la cursa, però finalment rés de rés (hem corregut amb una forta humitat, sí, però fins i tot amb un bon sol).
Primer han corregut els menuts, i després les dones, prop de 800 (tot un rècord de la prova) ja que des de fa tres anys -crec recordar que han comentat- correm per separat els homes i les dones. El recorregut eren tres voltes per dins del port de El Masnou; al començar la tercera hem sortit en direcció Mataró, pel costat de la N-II i per la platja (sorra trepitjada). Un recorregut entretingut i gaire bé tot planer, “per fer marca” que diria l’Albert.
L’any que ve, i tots els que aconsegueixi aguantar corrent, repetiré. Segur !.   
Les fotos, fetes per Marta, que ha tingut el valor de llevar-se d’hora avui per acompanyar-me i veure’m córrer.
 
(C.Q.  990,5  120-291-699,5) 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario