domingo, abril 24

¡ P'A UN DIA QUE PILLABA CACHO...!


“Per un dia que crec que “hubiera pillado podio… van i en aquesta cursa no fan categoria 55-60; només n’hi havia 2, que crec que eren:
  •      “fins a 39-Sèniors
  •        de “40 en endavant-Veterans

La cursa d’avui era la de “Les Carpes de Vilalba” (Abrera), una cursa duriya de collons, amb fortes i exigents baixades i amb pujades considerables; i amb “l’al·licient” afegit d’haver de creuar fins a set vegades un rierol (amb mig pam d’aigua per les pluges d’ahir, o sigui, que hem anat amb les sabatilles i mitjons “xops” tota la cursa) i combinant asfalt i terra.Recorregut de 6,400 km.

Crec que a la cursa hi hem corregut uns 180, i jo he quedat (sense diferenciar homes i dones) el 
  • 33é de la meva categoria   i, crec què el... 
  • 37é de la general

Pas mal, que diria un francès. A la mateixa categoria, en Rafa ha quedat 1er (... i també ha estat 3er a la general... si haguessin fet classificació general, que no l’han fet, ni lliurament de premis “a la general”). Hem acabat amb una botifarrada i un cafetonet (Café Saula, of course).

Voltant per allà tot el matí, la Pili Prescolí (micròfon en ma, i sortint d’una lesió, per això no l’ha pogut córrer) i en Jordi Moreno, intentant entre els dos posar una mica d’ordre -i coneixement- en aquesta cursa que viu una segona etapa, després d'uns anys de no fer-se.

Gran actuació del equip Tribanda a les triatló de Blanes i Terres del Ebre (aquesta amb molt de vent). Cada cop més grans !.


I a la final de la Lliga del Campionat de Catalunya de Clubs d’Atletisme, la menuda Sonia Ceballos ha quedat 6ena a la seva cursa de 5.000 m, en el primer cop que han col·locat al seu equip (Unió Colomenca d’Atletisme) al grup B. D'en Miguelito, avui, no en tinc notícies.


Heu vist "Buscando a Nemo"?  ...doncs ell respira igual que jo aquí !  
("buscant aire" a la última baixada, a uns 100 metres de l'arribada)







No hay comentarios:

Publicar un comentario