domingo, mayo 3

QUIN AMBIENT . . . ! ! !



Acabo de venir de córrer per la Diagonal, sol, per estirar una miqueta les cames en acabar aquest llarg i tediós diumenge. Però també un diumenge plenament “contagiat” de la “febre blaugrana” d’ahir al vespre. Mirar en el quiosc aquest matí les portades dels diaris, ja fossin esportius o generalistes, era una passada; i mai, com aquesta tarda, havia vist tanta gent corrent per la Diagonal amb la camiseta del Barça (que deu ser incòmoda de collons per córrer, per altra banda...).
Sembla mentida cóm el resultat d’un partit de futbol pot arribar a aglutinar un poble, a provocar una onada tan bestial de sentiments desbordats... I això que encara no hem guanyat res ! però la jornada d’ahir és per no oblidar-la mai, el madrilenys més que nosaltres encara; perquè, per si algú no hi ha caigut o no ho recordava, ahir -precisament ahir- era “el 2 de Mayo, data històrica pels madrilenys, que es remunta a la -seva- Guerra de la Independència, en la que van tenir lloc els malauradament famosos afusellaments a la caserna de la Moncloa, que van inspirar el quadre d’en Goya; es per ells, apart de festiu, una jornada reivindicativa, nacionalista (de nacional- patriótica-española), gloriosa... doncs, toma ya !

(és com si un resultat com el d’ahir, però a l’inrevés, ens l'haguessin fotut ells a nosaltres al Camp Nou un 11 de setembre, més o menys...)
Demà, 4 de maig ja (collons, cóm vola el temps !). Això vol dir que, en només 12 dies tindré la Cursa de Cardedeu. I abans, d’aquí a 7, el proper diumenge “debuten” l’Albert, en Xavi Celma i en Pau, els tres triatletes del Tri-Banda a la triatló de Sitges (osti noi, sembla un travallengua com el dels “tres-tristes-tigres”...). Evidentment, els aniré a veure (passejadeta en moto per les costes del Garraf, que encara no les he fet amb la Speedmaster) i acabant el matí amb un àpat a “La Vinya Nova” de Collbató, perquè diumenge també es corre La cursa de l’Alba pels voltants de Montserrat i en Jose i en Marco la faran (es de les curses de muntanya “heavy’s- heavy’s” ).
I d’aquest manacorí què me’n dieu, eh ?. Quina bèstia el paio... !!!
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario