domingo, septiembre 20

NO HAN ESTAT 48…



… però al menys “ lo puto 5 ” ha desaparegut.
Ja és el segon cop que el pulsòmetre-crono no es posa en marxa en començar la cursa (o que pitjo malament el botó) així que he anat corrent sense referència exacta del meu temps, però jo crec que no he anat molt més enllà de 49’45” que seria el meu sisè millor temps i el meu quart “49” (recordo que, fins ara, només he pogut fer 2 “48” i un “47”).
Anem a comprovar-ho...

Lloc: 2535 Temps: 49:42 Parcials (23:40-26:03) Mitja/qm... 4:59

Bingo !.... 3'02" menys que l'any passat !

Fins al quilòmetre 5 jo ja sabia que anava bé, en temps (23'40") per a poder fer una marca per sota de 50 sobrat... però com sempre, del quilòmetre 6 al 7 m’he vingut una mica a baix (pel tram del carrer Ausiàs March) perdent el minutet de millora que portava al sarró...
Finalment, han entrat a meta un total de 8.553 corredors.
Ara fa una estona que he arribat de fer una reconfortant sessió de sauna i jacuzzi, per “estovar” la musculatura de les cames, bastant engarrotades a la part dels bessons, a la zona del sòleo. I cada cop més, el més relaxant de la sauna i el jacuzzi és la immersió a la pileta d’aigua freda: et deixa nou !.
Ara ve una “setmaneta curta”, ja que dijous és “la Mercè” i m’he agafat divendres com a festa; la llàstima es que -estan com està la Marta- no crec que ens moguem de casa... Igual agafo la moto el dijous o el divendres i me’n vaig a fer un tomb... D’aquí a fi d’any tinc varis divendres o dilluns agafats com a festa, per poder fer “cap de setmana llargs”, no per fer rés en especial, sinó per “desconnectar”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario