domingo, julio 25

PREPARATS, LLESTOS... JA !

Sí, perquè això ja no hi ha qui ho pari.
El darrer assaig d’avui ha servit per constatar, entre d’altres coses, que el que farem serà tenir només 2 equips de sis persones per els 49 actes d’hissar banderes. A cada lliurament de medalles sortim al podi 6 de nosaltres, així que fent dos equips cobrim perfectament totes les cerimònies. Està clar que a tots el voluntaris de "banderes" els feia patxoca el poder sortir al podi i hissar banderes... però no ens hi podem arriscar: el tema ha de ser molt "mecànic i repetitiu" per a tots els qui ho facin i, finalment, només serem 12 de nosaltres; i dic “serem”, perquè jo seré un d’ells i -a sobre- fent d’allò que he acabat imposant que és faci: seré una espècie de “cap de colla”, aquell que va dient en veu alta als altres cinc el què fer, cóm i quan, perquè la “coreografia sigui perfecte”. I és que aquesta tarda, en aquest darrer assaig, hem tingut a sobre -com una autèntica paparra- a una persona de la Federació Internacional que no ens en ha deixat pasar ni una i que ha insistit molt en que “todo tiene que salir perrfecto”. I en Ferran ha tingut que prendre la decisió. Jo aposto perquè en els equips serem:
Paola-Txabi-Mario-Giuseppe-Víctor-Estela. ... i dels altres sis, gaire bé segur que en Johaness i la Mercedes; els altres quatre que no m'atreveixo a dir els acabarà decidint en Ferran.

Sorpreses de última hora:
- Les tres banderes espanyoles NO porten l’escut constitucional; s’ha de resoldre aquest tema entre avui i demà, perquè la cosa “puede tener su miga” si les banderes pugen sense el escut (pot sonar a “sabotatge català”...).
- 32 de les prop de 150 banderes NO tenen les vores fetes per poder passar-hi las barres metàl·liques per poder-les fixar i hissar. També, entre avui i demà ha de quedar llest.
I ja em direu què us sembla aquest “glamourós uniforme” amb el que sortirem al podi (Belén: ja m’havia fet la foto, i pensava penjar-la, abans de llegir el teu comentari..).
Us semblarà una tonteria però, una de les coses que més em “flipa” d’això de ser voluntari, és el poder “campar a tus anchas” per l’estadi, per dins, i per fora, pujar, i baixar, viure “las entretelas entre bambalinas”, conviure en aquesta autèntica Torre de Babel amb centenars de tècnics, mecànics, operaris, periodistes, voluntaris ... i el poder fer-te, fins i tot, una foto des dels tacs de sortida de la cursa dels 100 metres de la recta de Tribuna... I ja ni us explico el què pot ser a partir de dimarts, creuant-te amb els atletes, podent xerrar amb ells, o berenant amb ells, o veient la tele amb ells a les àreas de descans... Prometo foto amb Marta Domínguez (...ja que no podré amb la Isinváyeva, perquè la rusa finalment ha decidit no venir als Campionats).
.

3 comentarios:

  1. Sembles el naranjito dels runners!

    ResponderEliminar
  2. Ja que no pot ser amb la Isinbáyeva, sempre ho pots provar amb la Blanka Vlasic, no?

    Per cert, estàs molt mono amb l'uniforme.

    Pel que fa a l'escut, a la F1, o a les motos tampoc no ha aparegut l'escut, i a més, pengen les banderes cap avall! És un complot internacional!

    ResponderEliminar
  3. Amb això les banderes hi haurà "marro", ja t'ho ben asseguro jo...
    Vas poder veure ahir al vespre, a "Laguna Seca" (Califòrnia), quan al Jorge Lorenzo -que va guanyar- li van possar l'himne d'ITALIA !!! (la seva cara era tot un poema...).

    ResponderEliminar