sábado, abril 14

Sèries “en serio”



Avui tenia el "tercer entrenament Nike pre-cursa dels Bombers". I el d’avui era ja “en serio, fent sèries”, dins les limitacions i capacitats de cadascun. I n’he sortit content, força content.

Després dels habituals exercicis d’escalfament en grup, ens hem tornat a dividir per “temps de cursa”; jo he repetit amb el mateix grup de dissabte passat. Hem fet durant 15 minuts uns primers gaire bé 3 quilòmetres xino-xano, a un ritme mig de 5:32 durant 2,710 quilòmetres. Hem parat una estona per fer recuperació, estiraments i els exercicis de millora de carrera i ja tot seguit, hem començat amb les sèries. En un dels laterals del Passeig Central, hem anat fent sèries de gaire bé 300 metres (completant un total de 2,720 quilòmetres), a un ritme promig de 3:50/3:52
amb descans de 1:20 després de cada sèrie, i de 3:00 després de la cinquena sèrie. I m’he trobat bé, molt regular, sense anar “amb la llengua fora” ni amb el cor desbocat i sense desprendrem del meu grup (...d’una mitja de 25-30 anys tirant llarg, per cert).
El proper dissabte darrer entrenament Nike, però aquest cop a Montjuic; tenint “Cursa de Bombers” l’endemà, me’l prendré amb molta més tranquil·litat; com avui, també hi aniré amb la Marta i possiblement el que farem els dos és escalfar amb tota la colla, però després farem una llarga passejada per la muntanya màgica.
El que està clar es que sèries -com les d’avui- hauré de repetir-les més sovint...

(C.Q.  394  41-221-173)

No hay comentarios:

Publicar un comentario