miércoles, enero 14

Estava "cantat"...


Sí, estava “cantat” que ens tocaria la Loteria de Nadal. Finalment, 20 euros per participació, i estic content de que els hi hagi tocat a un munt de bons amics runners, amics “tal cual”, companys de feina (...els que més) i familiars.
I això que el sorteig de Nadal em va agafar al quiròfan, perquè el 22 de desembre era quan em feien l’artroscòpia al genoll. 

I avui, després de justament 22 dies de la intervenció, dir-vos que tot ha anat sobre rodes: ni una sola molèstia des del primer dia; no he pres ni un sol calmant, perquè no l’he necessitat. 

El 29 ja em van treure “la momificació” i, a partir del 2 de gener, ja anava gaire bé sense “muletas”, tot i que anant en compte de no carregar tot el pes del cos sobre la cama dreta. 
Aquest dilluns dia 12 ja he començat a treballar i a fer la primera de les 10 sessions de fisioteràpia, que m’estan deixant el quàdriceps en les millors condicions per poder tornar a córrer ben aviat (abans, però, hauré de “guanyar pes”: incomprensiblement, després més de dos mesos i mig sense fer esport, i conjugat amb els àpats de Nadal ...no aconsegueixo arribar als 76 quilos, quan abans de vacances estava en 81,5).


Evidentment, em perdo la Cursa de Sant Antoni d’aquest diumenge, i arribaré molt, però que molt justet, a la cursa del 8 de febrer (“Córrer amb l’Apel·les”). 

Però, tranquils... Txabi’s coming soon !

Aquest és el Vídeo Promocional "MARATEST 2015", amb imatges de la del 2014, també coneguda com la cursa de...

" El despertar d'Arantxa "

Se'ns veu fugaçment en primera línea de sortida (i més endavant, a ella al podi... perquè va quedar segona). 
Està clar que, per Arantxa, hi ha un "abans" i un "després" d'aquesta Maratest 2014 en la seva projecció com a molt bona i molt ràpida corredora que ja era... 
Felicitats !.



No hay comentarios:

Publicar un comentario