domingo, junio 5

QUAN CÓRRER ÉS MOLT MÉS QUE CÓRRER..




Sí, perquè si vas a la Cursa Solidaria de Martorell, fas molt més que córrer.
I és que lo d’avui no te nom; la Cursa Solidaria de Martorell es... una altra cosa.
Una organització "de diez", acollida del tipus "ni tu madre te cuidaba así", recorregut exigent (mixta asfalt-muntanya), un esmorzar dels de “Pantagruel”, obsequis "a tutti plen", voluntaris -com sempre- entregats (Manuela, Olga, Cris, Yolanda, Judith, Polo, Sita, Jaume...) i una immensa Esther PineHiro -comandant amb tota aquesta gran tripulació- la complexa nau que, un any més -i ja en van quatre- ha arribat feliçment a port. Molt i molt just el reconeixement que se li ha fet.
Podis per a Delia Ramos (2ª cat.) - Andrés Acuña (3º general) – La mamá de Esther PineHiro (3ª cat.); no hi ha hagut podi aquest cop per a l’Arantxa Suau, però sí un pernil, i és què aquesta atípica cursa premia als 5 primers de la general, i ella avui ha estat quarta (per cert, que aquest pernil será "pasado a cuchillo" el proper dimecres, en acabar l'entrenament a “Los miércoles son Domingo”. Thanks Arantxa!
Si no m’he descomptat,  al final -entre molts d’altres obsequis- s’han sortejat uns 20 pernils.

Pel que fa a la cursa en si mateixa, i anar veient el recorregut -i tal i com ja vaig avançar- un temps molt discret el meu d’avui 

55:53... a una mitja de 5:32
Agrair a Jordi Moreno la seva companyia i els seus ànims des del km 5, el seu "tirar de mí" per tal de que no "em deixés anar" i llencés la cursa.
Classificació final: 14º de mi categoria (la de 55 a 65).

I valorar la paciència, i el seu "savoir faire" del periodista de TV3 @XaviBonastre, speaker incansable avui durant les llargues hores que ha estat "a pie de micro".

Destacar també el 5é lloc de Susanna Ballester a Pineda (43:31) i el 44é d'en Rafa Pérez (38:09). I el retorn, després de tres mesos lesionada, de la meva companya del Tribanda Triatló -Bea Rodríguez- al Triatló Doble Olímpic. Ben tornada !











  
 

  


No hay comentarios:

Publicar un comentario